pirmdiena, 2010. gada 15. novembris

Kam tas izdevgi (Kremlis un SC nomelno Latviju)

2010.g. 8.novembrī raidījumā „Krustpunktā” A. Tomsons un E. Liniņš sprieda par latviešu ārstu Sluci un Kristovski un viņu saraksti e- pastā. Informācijas maz, teikumi izrauti no konteksta, grūti spriest. Tas bija „brīvais mikrofons”. Zvanīja klausītāji. Kāda sieviete skaidroja, ka ārsts nevar vienlīdz labi ārstēt krievus un latviešus, jo viņš neprot krievu valodu. Saprotama ir opozīcija, kas reklāmai izdeva vairāk nekā vienu miljonu latu un dabūja tikai astoņas vietas parlamentā. Vilšanās ir liela , kaut kā jāizgāž savas dusmas. Nebija neviena dusmīga, nosodoša zvana. Vakarpusē radio bija Kristovskis un teica, ka tā ir provokācija, ka viņam pieraksta to, ko viņš nekad nav teicis. Kam tas izdevīgi?
Kremļa politiķi katru dienu izsaka pārmetumus mūsu valdībai un pamāca, kas jādara. Mūsu avīzes šos ieteikumus publicē, it kā mēs dzīvotu, lai iepriecinātu Kremli. Šādu ziņu publicēšana ir zināma pakļaušanās krievu propagandai. Tā viņiem izdodas uzturēt psiholoģisko karu pret Latviju. Mēs paši to pieļaujam un nesaprotam, ka tas ir mums naidīgo spēku interesēs. Kremļa specdienestam izdevies no mazsvarīgas privātas sarakstes internetā sarīkot meistarīgu provokāciju pret Kristovski. SC vēlēšanās zaudēja, netika koalīcijā un valdībā. Viņiem svarīgi graut Latviju visiem citiem līdzekļiem, svarīgi sanaidot latviešus, likt taisnoties. Ja izdosies izjaukt šo koalīciju un valdību, tad bez SC neiztikt.
Partija PLL, kas vēlēšanās iztērēja vienu miljonu latu un tikai astoņi iekļuva parlamentā, tagad izgāž dusmas uz Kristovski. Viņus atbalsta Lembergs un mudināja ventspilniekus no ZZS 9. novembrī balsot pret ārlietu ministru. Ne jau opozīciju interesē, kas notiks ar latviešu ārstu A. Sluci. Taustekļi ved pie Kremļa slepenajiem aģentiem. Un tieši tas viņus atmasko.
Tie paši spēki mums uzkūda drošības policiju, ziņojot, ka „vislatvieši” saņēmuši finansiālu atbalstu no čečenu kopienas. Šai kopienai ir draudzīgas attiecības ar Latviju. Tie nav kaujinieki, no kuriem baidās krievi. Mūs cenšas visādi apmuļķot, iebaidīt . 9. novembrī Saeimā notika balsojums par neuzticības izteikšanu Kristovskim. Šķēle teica ļaunu runu, bet deputātu vairākums aizstāvēja Latvijas patriotu un viņš saglabāja savu amatu. Tā ir svarīga uzvara. Bet valsts ienaidnieki turpinās savu graujošo darbību. ATIS SKALBERGS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru