pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

Ietekmes aģenti

Arvien biežāk nākas dzirdēt informāciju, kas nav nekur publicēta, nav zināms , kas to teicis, tikai tā ir lielā slepenībā uzzināta, ir ļoti svarīga. Ir tādi ‘’ ietekmes aģenti’’, baumu izplatītāji, kas paliek nezināmi, uz tiem nedrīkst atsaukties. Tici vai netici, bet izklausās negaidīti gudri, ja lieto šādu informāciju. Par to ir rakstīts ļoti maz . Šīs baumas tiek izplatītas ļoti mērķtiecīgi un to izplatītāji ir naidīgu specdienestu darbinieki. Šādu informāciju izplata, lai ietekmētu nozīmīgas politiskas personas uzskatus. Tā ir kā palīdzība, draudzīga konsultācija. 2010.g.14.okt.rītā radio ziņās bija teikts, ka ASV prezidents Obama piezvanījis mūsu premjeram Dombrovskim un ieteicis koalīcijā ņemt Saskaņas Centru. Tas, ka bijis šāds zvans, ir rakstīts tās pašas dienas Latvijas Avīzē, bet nekas nav minēts par SC Ietekme izdarīta. Kas var pārbaudīt, vai tā ir patiesība?
Uz šīm vēlēšanām Rīgā bija ieradies ārsts no ASV Aivars Slucis. Viņš piekrita intervijai.
- Kā Jūs vērtējat šādas ziņas?
- A.S.- Tas, ka bijusi telefonsaruna, es ticu, bet pilnīgi noraidu ieteikumu par ņemšanu koalīcijā. Tā ir iejaukšanās otras valsts iekšējās lietās un to lieliski apzinās prezidents . Viņš nevar zināt, kas ir SC . Te kāds pielicis savu roku .Jāvērtē, kam tas izdevīgi? Vainīgo atrast ir ļoti grūti.
- 15. Okt. TV bija raidījums’’ Kas notiek Latvijā?’’ Kā Jūs to vērtējat?
- A. S. –Kā dīvainu. Tur bija pulcināti dažādi cilvēki, kas visādi kritizēja ‘’ Visu Latvijai! ‘’ Vienīgi Vītola fonda vadītājs aizstāvēja viņus. Nils Muižnieks, kas atbraucis no ASV un pazīstams ar saviem kreisajiem uzskatiem, bija vis agresīvākais. Viņš runāja kā Kremļa uzticības persona. Bet no turienes nāk apzīmējumi neofašisti un neonacisti. Tas ir tāds paņēmiens, lai iebaidītu, lai ietekmētu. Tajā diezgan nesakarīgajā raidījumā universitātes profesors Ījabs arī neko gudru nepateica. Bija radīts iespaids , ka parlamentā ievēlēti bīstami jauni cilvēki. Pašlaik latviešiem naidīgi spēki orientē valsti Austrumu virzienā . Atbrauc VĀCIJAS kanclere Merkele un lūdz mūs būt draudzīgiem pret Krieviju. Tas vienkārši ir smieklīgi.
- Kā vērtējat SC?
- -A.S.-Tā ir legalizēta piektā kolona, kas kalpo Kremlim , noliedz okupāciju , izvešanas un citus padomju laika noziegumus, meklē sadursmes, gatavo provokācijas, cenšas mūs sanaidot ar NATO. Viņus vada režisori Kremlī. To interesēs ir, lai te būtu nesaskaņas, lai valsts būtu ekonomiski un politiski novājināta. Notiek viltīga spēle, kurā viņi grib spēlēt cietējus. Viņi cerēja uzvarēt, bet zaudēja. Tagad ārdās. Ietekmes aģenti var darboties līdz zināmai robežai, var radīt sajukumu, bet nevar uzvarēt.
Atis Skalbergs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru