pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

Bez nacionālās pašapziņas

Maskavas propoganda latviešu patriotus no’’ Visu Latvijai !’’ nosauca par fašistiem un neonacistiem. Un šo leksiku sāka lietot daži mūsu žurnālisti, politiķi, pat universitātes profesors. Radio raidījuma ‘’ Krustpunktā’’ komentētājs teica: ‘’Viņi, protams, nav nekādi fašisti, bet arī Rietumos raksta, ka Latvijas parlamentā ievēlēti radikāļi’’. Tieši to Kremļa propagandai vajag. Dezinformācija darbojas.
No Krievijas nāk mājiens – ja Latvijas valdošajā koalīcijā tiktu iekļauti nevēlami spēki, Zatlera vizīte varētu nenotikt. Tā ar krievu mediju starpniecību tika sūtīts signāls iejaukties. Valdis Zatlers publiski skaidri pateica, ka šo jautājumu Latvija izlems pati bez citu iejaukšanās. Valsts prezidenta cienīgi vārdi. Kremļa ietekmes aģenti cenšas iebaidīt. Baiļu devas tiek palaistas katru nedēļu. Viņi strādā. Mūsu un citu valstu mediji tās izplata tālāk. Ja informācijas atlase notiek bez nacionālas pašapziņas, tad mēs sevi pazemojam.
Kremlis vēlas, lai mēs būtu, bailīgi, gļēvi, gatavi piekāpties, izpatikt. Atceramies, kādas muļķības pastrādātas baumu ietekmē ? Vienu gadu dienu pirms 16.marta Rīgā Brīvības pieminekli apjoza ar metāla režģi, lai tur neliktu ziedus. Ko mēs ieguvām? Ko varējām pazaudēt? Neko. Kāds pabaidīja un kāds stulbenis deva rīkojumu. Tas ir ļoti pazemojoši, ja tā var iebaidīt. Šis process turpinās , jo gļēvulība, sulainiskums, nodevība netiek nosodīta. Tautā dzīvas ir vergu dvēseles. Daudziem latviešu politiķiem, ministriem, deputātiem nav nacionālas pašcieņas. Vai nevajadzētu skolās no 4. klases ieviest speckursu’’ Kā latvietim atbrīvoties no vergu dvēseles?’’ Par to ir jādomā laikus.
Padomju spiegs Viktors Suvorovs, kas paprasīja politisku patvērumu Anglijā, savā grāmatā AKVĀRIJS, kas iznākusi latviešu, angļu, krievu valodās raksta, ka izlūkdienesta pārvaldē darbojas liela grupa speciālistu, kas izgudro un izplata dezinformāciju. Tas vienmēr jāatceras! Un jākopj sevī nacionālā pašapziņa!
Atis Skalbergs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru