ceturtdiena, 2010. gada 1. jūlijs

Dālderis iestājies partijā 'Jaunais laiks'

Dālderis iestājies partijā 'Jaunais laiks' (28. jūn, 2010)
http://www.delfi.lv/news/national/politics/dalderis-iestajies-partija-jaunais-laiks.d?id=32723675

Pirmdien partijā Jaunais laiks (JL) uzņemts no Tautas partijas aizgājušais kultūras ministrs Ints Dālderis, informēja JL pārstāve Laila Timrota.

JL priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa pauda gandarījumu par Dāldera lēmumu pievienoties JL un tās veidotajai apvienībai "Vienotība". "Kultūras ministrs ir sevi pierādījis kā patriotisku, mūsdienīgi domājošu valstsvīru, kurš, būdams kultūras jomas profesionālis, zina kultūras dzīvā un radošā procesa nozīmi un spēj domāt ārpus birokrātiskām kategorijām," norādīja Āboltiņa.

Dālderis savukārt skaidro, ka par savu pienākumu uzskata darba turpināšanu kultūras nozares vadībā un "Vienotībā" viņš redz "spēcīgu komandu, drošus līderus un skaidru vīziju par Latviju kā modernu, uz Eiropu vērstu nacionālu valsti". "Šādā komandā es redzu savu un Latvijas nākotni," norāda Dālderis.

Jau ziņots, ka Dālderis no TP izstājās pēc tam, kad tā marta vidū nolēma aiziet no valdības un atsauca savus ministrus. Dālderis nolēmis turpināt darbu ministra amatā un no partijas aizgāja. Aprīļa vidū viņš atzina, ka viņu aicinājušas vairākas partijas, taču solīja palikt ārpus partijām, jo tā, pēc viņa teiktā, vislabāk varot aizstāvēt kultūras intereses.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru