otrdiena, 2010. gada 6. jūlijs

Kristīgie demokrāti (KDS) aicina Sudrabu pievienoties savai partijai

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/155963
27. aprīlis (2009)

Kristīgi demokrātiskā savienība (KDS - http://www.kds.lv/ ) izteikusi aicinājumu Valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai pievienoties partijai. Šāds lēmums saistīts ar Sudrabas izteikumiem, kas pēdējās dienās izskanējuši presē.

KDS aicinājums Ingunu Sudrabu pievienoties partijai esot saistīts ar viņas izteikumiem, kas pēdējās dienās izskanējuši presē, portālu «Apollo» informēja KDS.

KDS atgādina, ka intervijā laikrakstam «Dienas Bizness» Sudraba sacījusi, ka ir nepieciešams jauns politisks spēks.
Jautājumos par politiku un valsts attīstības stratēģiju, kā arī jauna politiska spēka nepieciešamību Ingunas Sudrabas uzskati pilnībā sakrīt ar KDS pašreizējām nostādnēm. Vismaz tiktāl, cik tie izskanējuši plašsaziņas līdzekļos,» norāda partija.

KDS Rīgas mēra amata kandidāts Jānis Riņķis norāda, ka Latvija ir nonākusi paradoksālā situācijā, kad daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, kas gribētu un varētu iesaistīties politikā, bet cenšas saglabāt it kā neatkarību, katrs mēģina izveidot savu partiju. Viņaprāt, jauna partija nav jāveido, bet gan jāapvienojas.

«Īpaši pēdējā laikā pie mums nāk arvien vairāk jaunu, ar iniciatīvu apdāvinātu cilvēku. Ja partijai pievienotos arī tāda mēroga speciālisti kā Inguna Sudraba, darbs noteikti ritētu daudz raitāk,» norāda KDS vadītāja Māra Viktorija Zilgalve.

Partijas priekšsēdētāja uzsver, ka kristīgi demokrātiskā kustība ir ļoti spēcīga gan Eiropā, gan pasaulē. Turklāt tā esot ļoti perspektīva sievietei politikā, nemaz nerunājot par iespējām starptautiskajā arēnā. «Lielisks piemērs ir Vācijas premjerministre un kristīgo demokrātu vadītāja Angela Merkele,» saka Zilgalve

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru