ceturtdiena, 2010. gada 7. oktobris

Āboltiņā sāk sarunas ar SC: "Vienotība" sāk koalīcijas veidošanas sarunas

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/348525-vienotiba_jau_svetdien_sak_koalicijas_veidosanas_sarunas



Apvienības sastāvā ietilpstošās partijas "Jaunais laiks" Saeimas frakcijas telpās plkst. 13.30 notiks sarunas ar Zaļo un zemnieku savienību, bet stundu vēlāk tiks apspriesta sadarbība ar Nacionālo apvienību ""Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK".

Savukārt pirmdien "Vienotības" vadība tiksies ar "Saskaņas centru", lai apspriestu iespējamās sadarbības formas.

Āboltiņa: ar SC ir jārunā

Svētdienas rītā intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" Āboltiņa sacīja: "Ar "Saskaņas centru" ir jārunā." Viņa arī norādīja, ka plānots runāt arī ar apvienības "Par labu Latviju" pārstāvjiem, taču netieši norādīja, ka šīs apvienības iesaistīšana valdības darbā ir maz ticama.

Nevēlas pieļaut Kalvīša valdības kļūdu
Runājot par "Saskaņas centra" iesaistīšanu valdības darbā, Āboltiņa norādīja, ka "Vienotība" nevēlas pieļaut Aigara Kalvīša valdības kļūdu, kad parlaments tika sadalīts divās karojošās nometnēs. "Saskaņas centra" panākumi vēlēšanās ir ievērojami un to, pēc Āboltiņas vārdiem, nedrīkst neņemt vērā.

Tāpat Āboltiņa sacīja, ka vēlētāju atbalsts ir uzticības kredīts, kurš ir jāatjauno. "Vienotība" valdības veidošanas sarunās priekšrocību dos tiem partneriem, ar kuriem līdz šim ir kopā strādāts un kopā ar kurām ir "Vienotība" ir uzņēmusies solidāru atbildību par smagajiem lēmumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru