ceturtdiena, 2010. gada 7. oktobris

LATVIJAS UZVARA

Gatavošanās 10. Saeimas vēlēšanām sākās jau sen. Mūsu valsts ienaidnieki daudzus gadus ir centušies panākt, lai visiem nepilsoņiem piešķir tiesības vēlēt Saeimu. Kremļa politiķi sūdzējušies visās iespējamās Eiropas Savienības organizācijās, lai piespiež mūsu valsti pakļauties Krievijas prasībām. Ar Latvijas politiķiem laipni runājuši dažādi krievu politiķi. To mērķis bijis tas pats. Latvieši zina, kā radās šie nepilsoņi- sarkanie okupanti izveda uz Sibīriju latviešus un viņu vietā ieveda krievus, baltkrievus un citus, lai mūs pārkrievotu. Pilsonības likums neatļauj katram migrantam dot pilsonību. Ar dažādām viltībām, solījumiem ,meliem, draudiem, uzpirkšanām Kremļa aģenti centušies iegūt politisko varu valstī. Šīs vēlēšanas to apliecināja vēlreiz. Priekšvēlēšanu kampaņa bija ilga un plaša. Debates TV ļāva visiem pārliecināt klausītājus par vienas vai otras partijas godīgumu, vērtību. Melu bija ļoti daudz. Dažādi polittehnologi pielietoja taktiskus un stratēģiskus paņēmienus, lai uzvarētu tikai viņa partija. Ļoti aktīvi darbojās ‘’’Saskaņas Centrs’’, kas aizstāvēja Kremļa p0litiku un bija pilnīgi naidīga latviešiem un Latvijai. Šīs partijas premjera kandidāts Jānis Urbanovičs solīja Latvijā izveidot trešo republiku, tātad jaunu politisko sistēmu. Ļoti aktīvi sevi reklamēja bijušā Tautas partija un Latvijas pirmā partija/ LC, kuras apvienojās, nosaucot sevi ‘’ Par labu Latviju’’, Tās vadību uzņēmās A.Šķēle, A. Šlesers un eksprezidents G. Ulmanis. Nekādas jaunas programmas, kā izvest valsti no krīzes viņiem nebija, tāpēc galvenokārt kritizēja V. Dombrovska valdību, apmelojot to visos iespējamos veidos. Partijas reitings visu laiku tai bija zems. Radio reklāmās katru dienu tika atgādināts, ka vecie kampēji un gāzētāji atkal raujas pie varas.
Vienu dienu pirms vēlēšanām pienāca apvienības ‘’ Tēvzemei un Brīvībai / LNNK’’ jaunatnes nodaļas priekšsēdētājas Lauras Dabares vēstuli, kurā bija teikts, ka nacionālā apvienība ‘’Visu Latvijai! ‘’, ar kuru kopā piedalāmies vēlēšanās, pieņēmusi lēmumu svītrot TB/LNNK deputātu kandidātus no kopīgā saraksta. Šo ziņu man apstiprināja deputāts J. Dobelis. Pēc vēlēšanām uzzinājām, ka deputāta mandātu ieguvuši divi TB/LNNK un seši Visu Latvijai deputātu kandidāti. Bija notikusi nodevība. Šajās vēlēšanās visvairāk vietas 33 ieguva partija’’ Vienotība’’, 2. Vietā SC ar 29 vietām, 3. Vietā ZZS ar 22 vietām. 8 vietas ieguva PLL. Septiņas jaundibinātās partijas nepārvarēja 5 procentu barjeru. Pilnīgi izgāzās partija ‘’Daugava – Latvijai’’, kas popularizēja noziedzīgu ideju veidot lielu kuģu ceļu no Baltijas jūras līdz Melnajai jūrai. Anti latviskā partija PCTVL neieguva nevienu vietu Saeimā. Šīs vēlēšanas izraisīja latviešos lielu nacionālu pacēlumu un apziņu, ka mēs protam aizstāvēt latvietību , savu valsti un tās brīvību.
Tos latviešus ,kas sadarbojās ar SC, TAUTA UZSKATA PAR NODEVĒJIEM. Latviskus uzvārdus, kas bija SC listē, visus izsvītroja vēlētāji. Krievi tiem neuzticējās. Vēlēšanas dienas naktī, kad notika balsu skaitīšana, uzzinājām, ka Krievija devusi 2,2 miljonus eiro, lai atbalstītu SC. Franču avīze ‘’Le Monde’’ rakstījusi, ka Kremlis grib pārvērst Latviju par kaut ko līdzīgu KGB republikai, kāda pastāv Krievijā. No Maskavas LTV korespondente ziņo, ka tur vēlēšanu rezultāti uztverti ar lielu vilšanos. Viņi bija cerējuši, ka tie būs līdzīgi Rīgas domes vēlēšanām. Vēl šodien ausīs skan uzbāzīgās reklāmas, kurās dažādu pilsētu mēri aicināja balsot par PLL un Šleseru kā vislabāko premjeru. Tauta nebija aizmirsusi melīgo pozitīvisma kampaņu pirms četriem gadiem, kas bija krāpnieciska. PLL izdeva visvairāk naudas par reklāmu. Tāpēc arī vilšanās par rezultātiem bija visai liela. Par šo partiju aicināja balsot vairāki čekas virsnieki, tas tikai parādīja , kas īsti ir šī kompānija. Vēlēšanu naktī burtiski satriekts bija Šķēle. Ulmanis sāka skaidrot, ka jādibina jauna partija, vienīgi Šlesers atzinās, ka cerējis uz labāku rezultātu.
Visvairāk plusu bija Valdim Dombrovskim. 77168. Dziedātājai Ievai Akurāterei bija ielikti 20110 mīnusi. Netika ievēlēts neviens dziedātājs, komponists, svarcēlājs, kultūrists, aktieris. Tas liecina , ka vēlētāju prasības ir izaugušas. Latvieši aktīvi balsojuši arī savās mītnes zemēs ASV, Kanādā, Austrālijā, Anglijā ,Īrijā, Zviedrijā, arī Briselē, Parīzē, pat Ķīnā, Japānā, Uzbekijā un Igaunijā. Šīs vēlēšanas ir Latvijas uzvara. Mēs visi kopā nosargāsim savu valsti un brīvību !
Atis Skalbergs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru