sestdiena, 2011. gada 10. septembris

PARTIJAS, PAR KURĀM LATVIEŠI NEDRĪKST BALSOT

SC – oligarhu partija, pie tam krievu oligarhu (Kargins, Krasovickis, Stepanovs, Savickis, Gazprom oligarhi un Parex blēži).
SC vienmēr kā mašīna vienbalsīgi balsoja pret visām latviešu interesēm Saeimā (Latvijā latviešu intereses ir galvenās intereses). SC ir parakstījis sadarbības līgumu ar Krievijas valdošo čekistu partiju un Ķīnas komunistu partiju. Ja jums nepatīk, ka Aivars Lembergs dod Saeimai pavēles, tad kā jums patiks, kad Vladimirs Putins to darīs? SC galvenais mērķis ir Latvijas pārkrievošana.
Šlesera reformu partija -LC/LPP – oligarha Šlesera partija. Latvijas izsaimniekošanas un izzagšanas partija. Rīgas Domē viņi strādā kopā ar SC.
ZZS – sarkano baronu un veco komunistu partija. Lemberga kabatas partija. Ar katru gadu tā ir palikusi negodīgāka un pretlatviskāka līdz pat šodienai, kad viņu tuvākais sabiedrotais ir SC. Ja Saeima nebūtu atlaista, rudenī viņi droši vien gāztu Dombrovska valdību un taisītu savu valdību ar SC un PLL (SC-29; ZZS-22; PLL-8 = 59).
VIENOTĪBA un ZATLERA partijas – viņas nav korumpētas, nav zem oligarhu kontroles, bet arī nav patriotiskas, nav nacionālas, nav latviskas. Tās kontrolē kosmopolīti, internacionālisti un sorosisti. Ar tādiem valdībā latviska Latvija nebūs un tas viņiem ir vienalga. Šie cilvēki nīst visu kas ir nacionāls un patriotisks. Viņi neatbalsta okupācijas seku likvidēšanu. Viņi neatbalsta krievu repatriāciju kaut pat Putins to prasa. Viņi ir pret latviešu valodu kā vienīgo valodu visās valsts apmaksātās skolās, kaut gan tad latviešu bērni Latgalē varētu iet uz latviešu skolām.
Šie cilvēki piekāpjas un iztop krieviem visur. Viņi melo par "lieliem spiedieniem" no Rietumiem, ES un EDSA. (EDSA taču ir Krievijas filiāle). Viņu dēļ tiek sodīti latviešu darbinieki, policisti, ārsti par to, ka grib lietot valsts valodu. Viņu dēļ jaunie latvieši, kas neprot krievu valodu, nevar dabūt darbu Latvijā un viņiem jābrauc prom. Viņu dēļ krievi paliek agresīvāki, negodīgāki un šovinistiskāki ar katru gadu. Vienotības vadoņi kā Āboltiņa un Jaunups ir gatavi noliegt okupāciju un veidot valdību ar SC. Un Vienotībā taču ir Štokenbergs un Pabriks un ar to jau viss ir izteikts.
Zatlers ir teicis, ka Latvijā ir vislabākie krievi pasaulē, ka vajag bezvīzu režīmu ar Krieviju, ka Latvijā vairs nav okupanti, un ka vajag dot automātiski pilsonību visiem krievu bērniem, kaut gan tie varbūt nezina nevienu vārdu latviski. Starp Zatlera padomniekiem ir Vasīlijs Meļņiks un citi šaubīgi tipi. Zatlers arī ir gatavs sadarboties ar SC, kaut gan viņš ir teicis, ka nesadarbosies ar oligarhu partijām. Varbūt Zatlers domā, ka krievu oligarhi ir labāki nekā latviešu oligarhi.
Ja lielākā daļa krievi, kas ienāca Latvijā pēc 1939.g. un viņu pēcteči būtu atstājuši Latviju 1991/92.g., tad varētu runāt tā, kā tagad runā Vienotība un Zatlers, bet tas vēl nav noticis un tādēļ vēl nevar.
Arī godīgie krievi, kas grib palikt latviskā Latvijā, nevar balsot par šīm partijām.
Pēdējos tūkstoš gados latvieši nav vienmēr rīkojošies pareizi, godīgi, varonīgi. Mums bija Kaupo, bija nodevēji, bija gļēvuli. Bet šad un tad latvieši saņēmās un pārsteidza pasauli. Varbūt atkal ir pienācis tāds laiks, taisnības laiks, Lāčplēša laiks, latviešu laiks.
Tādēļ balsosim par Nacionālo Apvienību VL-TB/LNNK.
Tikai iedomājieties, kā tas būtu, ja VL-TB/LNNK dabūtu 51 vietu Saeimā?

Dievs sVētī Latviju
aiVars sLucis

"Mums noteikti jāuzvar, un mēs uzvarēsim" Gunārs Astra, 1983 gada 15 decembrī

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru