trešdiena, 2010. gada 31. marts

"Delnas" padomes priekšsēdētāja Čigāne kandidēs vēlēšanās

Raksts no TVNET: http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/325024-delnas_padomes_priekssedetaja_cigane_kandides_velesanas

Sabiedrības par atklātību "Delna" padomes priekšsēdētāja Lolita Čigāne atkāpusies no amata, jo gatavojas kandidēt nākamajās Saeimas vēlēšanās, portālu TVNET informēja "Delnas" pārstāve Laura Miķelsone.

“No padomes priekšsēdētājas amata atkāpjos, lai nodrošinātu to, ka Delna var turpināt politiskā procesa uzraudzību neitrāli un objektīvi, bez aizdomām par tās darbošanos kāda politiskā spēka interesēs,” skaidro Lolita Čigāne.
.."Delnas" padomes locekļi nešaubās, ka biedrība arī turpmāk sekmīgi veiks politikas uzraudzības lomu.
"Delnas" padomes loceklis Aivars Enziņš izsaka cerību, ka "Delna" nezaudēs savu seju, zaudējot labākos kadrus. Tai pašā laikā viņš atzīst, ka Latvija šai gadījumā būs ieguvēja.

Čigāne "Delnas" padomes priekšsēdētājas amatā tika ievēlēta 2008.gada martā un tajā darbojās divus gadus. Latvijas nevalstiskajās organizācijās Čigāne strādā jau kopš 2001.gada.
(blogger: trūkst informācijas kur tieši Lolita strādāja pirms tam un ko darīja pirms 2001. gada, nav arī pateikts kādā partijā viņa gatavojas kandidēt).
"Delnas" padomē joprojām darbojas Aivars Endziņš, Inese Voika, Pauls Raudseps, Jānis Ātrens, Ilga Bērzkalns un Lotte Tisenkopfa.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru