pirmdiena, 2011. gada 6. jūnijs

Belokoņs varētu atšķaidīt SC

Vai 11. Saeima būs labāka? 

04.06.2011 Franks Gordons.
http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=317559:vai-11-saeima-bs-labka-&catid=93:la-komentri&Itemid=295

Pagājušā gadsimta divdesmitajos gados kāds ārzemnieks, īsu laiciņu pabijis Latvijā, secinājis, ka šai zemītē pie Daugavas visbagātākā un varenākā ir kāda firma, kuras nosaukums redzams uz katra stūra: PĒRK UN PĀRDOD. Anekdotisks gadījums, bet šai stāstā ir, kā mēdz teikt mācīti marksisti, racionāls kodols. 


Nu par atjaunotās Latvijas Republikas ceturto Valsts prezidentu ar 53 balsīm pret 44 ievēlēts 66 gadus vecais ZZS deputāts, tautsaimnieks Andris Bērziņš. Vēlēšanu rezultāti parāda, ka "Saskaņas centram" ir kāds politisks darījums ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, kura nosacījumi nav zināmi, aģentūrai LETA teikusi politoloģe Iveta Kažoka.

"Savā" laikrakstā "NRA" Lembergs prezidenta vēlēšanu priekšvakarā nāca klajā ar rakstu "Jūs nevarat mani salauzt, Zatlera kungs!". Viņš liek saprast, ka Zatlers "aptuveni pirms pusgada Ņujorkā Džordža Sorosa dzīvoklī" saņēmis "instrukcijas un veltes". Mūžīgais sātans Soross – pasaules ļaunuma iemiesojums...

Vienvārdsakot, kurš nu kuram pārmet darījumus? Ņemot vērā aizklāto LR prezidenta vēlēšanu rezultātu, iznāk, ka firma "Pērk un Pārdod" Latvijā diez vai izputēs. Pērk un pārdod balsis, mandātus, amatus. Nu jājautā, vai 11. Saeima, ko vēlēs septembrī, būs labāka?

Gluži neitrāls neesmu – novēlu Valdim Dombrovskim turēties, "Vienotībai" saliedēties, vienam otram raksturā pavājam deputātam atjēgties. Prātoju savā nodabā, vai nebūtu iespējams mazliet atšķaidīt "Saskaņas centru"? Nudien nebūtu slikti, ja Latvijai lojālais krievvalodīgais uzņēmējs Valērijs Belokoņs uzņemtos veidot tādu grupējumu, kas gatavs diendienā sastrādāt ar LR pamattautu, nedrebinoties, izdzirdot vārdiņu "okupācija".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru