svētdiena, 2013. gada 3. februāris

Vienotības liekulīgā kritika par Dombravu


Vienotības kriticisms par to, ka Jānis Dombrava balsoja pret eiro ieviešanu ir cinisks, hipokrātisks un negodīgs. Vienotības deputāti lieto vārdus "Latvijas neatkarība un drošība", bet Vienotība un tanī iesaistītās partijas, Zatleriesi, ZZS, un agrāk arī citas (piem. TP, LC) ir pieņēmuši simtiem likumus, kas ir bīstami latviskai Latvijai un tiešām apdraud "Latvijas neatkarību un drošību". Tie ir likumi, kas veicina Latvijas pārkrievošanu, par kuriem izsaka bažas angļu un Izraēlas avīzes, bet latvieši tikai guļ un turpina balsot par tādiem potenciāliem SC sabiedrotiem ka ZZS un zatlerieši.

Tas, ka SC neuztraucas par eiro ieviešanu tik daudz kā Vienotība, tikai pierada, ka SC zina, ka ja Vienotība un Zatleriesi turpinās tagadējo Latvijas pārkrievošanas politiku, izsniedzot vēl vairāk pilsonības krieviem un atļaujot krieviem viegli pārcelties uz Latviju, tad mazāk kā 10 gados SC un viņu sabiedrotie (piem. ZZS) pārņems varu Latvijā. Ja eiro var ieviest, to arī var atmest (un no NATO arī var izstāties). Svarīgi nav vai mums ir eiro šodien, bet vai būs latviska Latvija tuvākajā nākotnē.

Jānis Dombrava ir Latvijas patriots, ir viens no retajiem latviešiem ar ko var lepoties. Tikai viņš ir kritizējis šovinistu Kabanovu, tikai viņš ir publiski aizstāvējis Bauskas jauno pieminekli. Varbūt tieši tādēļ ļaunie un gļēvulīgie viņam uzbrūk.

Aivars Slucis

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru