svētdiena, 2012. gada 22. jūlijs

SLIKTA VALSTS PĀRVALDE


SLIKTA  VALSTS PARVALDE. 
2012.g.5.febr.LTV  1. kanālā beidzot analizēja stāvokli, kādā ir valsts pēc Lindermana provokācijām un atzina, ka attiecīgās institūcijas nenovērtēja iespējamo ļaunumu, ko var izdarīt naidīgi spēki. Lindermana rīcība tika salīdzināta ar Hitleru, kas savā laikā darbojās līdzīgi, sarīkoja četrus referendumus un tad pārņēma varu valstī. Tika izmantotas kinohronikas, minēti skaitļi  utt.  Tie pārliecināja. 
Tagad vairums latviešu atzīst, ka valsts pārvaldītāji notikumus palaida pašplūsmē, neviens nepieņēma stingrus lēmumus. Naudu parakstu vākšanai deva valdība no valsts budžeta, pret tādu rīcību uzstājās tikai Nac.apvienības ministri   Gaidis Bērziņš un Jaunzeme- Grende, visi pārējie balsoja PAR. 
Valsts prezidents nekur neiejaucās, it kā tas neapdraudētu valsti.  Satversmes tiesas priekšsēdātājs Gunārs Kūtris radio gari taisnojās, kāpēc nav apturēts referendums, bet mani tas nepārliecināja. 
EP   tiesnese Iveta  Ziemele  Saeimā pateica, ka referendums ir antikonstituāls.  
Mūsu ST izlēma tā, kā to ieteica Krievijas  ārlietu ministrs Sergejs  Lavrovs, kā to vēlējās  vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs.  
Tagad tiek vākti paraksti jaunam referendumam, lai visiem nepilsoņiem tūlīt iedotu pilsonību. Cik tālu mēs aiz iesim ar tādu valsts pārvaldi?
 ATIS SKALBERGS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru