svētdiena, 2012. gada 1. janvāris

Divi Prezidenti - Ilvess un Bērziņš

Salīdzinot Igaunijas prezidentu Tomasu Ilvesu ar Latvijas prezidentu Andri Bērziņu, latvietim gribas raudāt.
Tomass Ilvess ir godīgs, tīrs, patriotisks cilvēks, kas nesen Eiropas žurnālistiem, kas viņam prasīja par krievu valodu Igaunijā, teica "krievu valoda ir okupantu valoda un to mums nevajag".
Turpretī Latvijas prezidents Andris Bērziņš ir vecs komunists, pārkrievots padomju cilvēks un oligarhs, kas, izmantojot savu amatu bankā, ir piesavinājies par kabatas naudu vairāk kā 40 īpašumus. Un ar to vēl nepietika un viņš piesavinājās savas privātās mājas būvēšanai 175 000 Ls ES naudu, kas bija domāta radīt darba vietas laukos. Kauns.

Krievi un Ušakovs iztaisīja milzu kļūdu ar parakstu vākšanu par krievu valodu kā otro valsts valodu. Tagad būs referendums, kur latviešiem jādabū 1 000 000 balsis PRET, tādēļ, mēģinot palīdzēt SC, un krieviem Bērziņš iesaka nepiedalīties referendumā, kaut gan viņš zina, ka katru, kas nepiedalīsies, Maskavas propaganda sauks par vismaz vienaldzīgu.
SC un Bērziņam ir arī bailes no tā, kas sekos referendumam, jo referendums nav tikai par krievu valodu, bet arī par krieviem pašiem, vai pamatnācija pēc 70 gadiem var viņus vairs ciest Latvijā. 1940.g. latviešiem nebija iespēja balsot par to vai laist krievus iekšā vai nē, bet 18. februāri būs.
Pēc referenduma vajag sākties nopietnai, ilgi aizkavētai krievu repatriācijai. Visiem nelojāliem krieviem jādodas atpakaļ uz savu tēvzemi un tie vispirms varētu būt šie 183 000, kas parakstījās par krievu valodu, kā arī lielākā daļa nepilsoņu (tas kopā būtu apmēram 500 000). Arī Krievija un Putins sauc savus tautiešus mājās, jo krievu skaits Krievijā samazinās par 2 000 000 katru gadu.
Latvieši, ja arī 18 februārī būs sniega vētra, nepalieciet mājās, ejiet un balsojiet, jo Strēlnieki un Leģionāri cīnījās par latvisku Latviju daudzās sniega vētrās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru